Didi Kempot - Aku Dudu Rojo.mp3

Kamis, 17 Februari 2011

Aku pancen uwong sing tuna aksara
ora bisa nulis ora bisa maca
nangging ati iki isih duwe rasa
rasa tresno koyo tumrape manungso...

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo
bisa mangan wae aku uwis trimo
nanging ati iki isih duwe rasa
jroning batin saktenane pingin kanda...

Pupus godong gedang
ajang pincuk saiki wis ra kelingan
biting pringe garing
kok apusi awaku yo nganti gering...

Klaras godong gedang
sing tak gagas saiki wis ra kelingan
tiwas ketiwasan
melu nandur tresno aku ra keduman...

Aku pancen uwong sing tuna aksara
ora bisa nulis ora bisa maca
nangging ati iki isih duwe rasa
rasa tresno koyo tumrape manungso...

Pupus godong gedang
ajang pincuk saiki wis ra kelingan
biting pringe garing
kok apusi awaku yo nganti gering...

Klaras godong gedang
sing tak gagas saiki wis ra kelingan
tiwas ketiwasan
melu nandur tresno aku ra keduman...

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo
bisa mangan wae aku uwis trimo
nanging ati iki isih duwe rasa
jroning batin saktenane pingin kanda...


Kalung mas.mp3
Kalung emas sing ana gulumu
saiki wis malih dadi biru
Luntur kaya tresnamu luntur kaya atimu
Saiki kowe lali karo aku...

Kalung emasku iki yen tak tuku
tak pasrahke mung kanggo sliramu
gedhe rasa tresnaku yo mung kanggo sliramu
ra nyono kowe lali karo aku...

Lara atiku atiku kelara lara
rasane nganti tembus ning dada
nangisku iki mergo kowe sing jalari
kebangeten apa salahku iki
opo dosaku iki...

Kalung emasku iki yen tak tuku
tak pasrahke mung kanggo sliramu
gedhe rasa tresnaku yo mung kanggo sliramu
ra nyono kowe lali karo aku...

Lara atiku atiku kelara lara
rasane nganti tembus ning dada
nangisku iki mergo kowe sing jalari
kebangeten apa salahku iki
opo dosaku iki...


Download via ziddu

Reviewer: Yolo Traveler - ItemReviewed: Didi Kempot - Aku Dudu Rojo.mp3 Rating: 5
Kamu sedang membaca halaman tentang Didi Kempot - Aku Dudu Rojo.mp3 dan kamu bisa menemukan halaman Didi Kempot - Aku Dudu Rojo.mp3 ini dengan url http://masihmencatat.blogspot.com/2011/02/didi-kempot-aku-dudu-rojomp3.html, kamu bisa menyimpan halaman Didi Kempot - Aku Dudu Rojo.mp3 ini jika bermanfaat untuk kamu jangan lupa untuk membagikan link Didi Kempot - Aku Dudu Rojo.mp3 kepada teman-teman kamu. Terima kasih... ^_^

Related Post


0 Comments:

Poskan Komentar

 
 
 
 
Copyright © 2009 - 2013 Masih Mencatat
Mixed template from: blogspot-templates.org